Noniin mistäs sitä alottais..Hymy

Ensin SUURI, SUURI kiitos kaikille viime päivien ihanista kommenteista!! On ollut ihana lukea teidän onnitteluita ja terveisiä!!

Sitten tämän aamun testiin. H3nski neuvoit minua sunnuntain testin jälkeen että kannattaisi ostaa ClearBlue-testi. Olin päättänyt jo että ostan tuon testin (ja suunnannut sen takia juuri tiettyyn apteekkiin), ja seisoin jo apteekissakin testi kädessä, mutta sitten iski ihmeellinen piheys ja ostin halppis FirstSignal testin. Säästin huimat 4,50€. Samantien kun lähdin apteekista moitin jo itseäni tästä valinnasta, hitto jos halppikseen ei tulekkaan vahva tulos niin  joudun taas palaamaan apteekkiin.

Noh, testin tein nyt tänään (torstai) aamusta ennen töihin menoa. Miehen kanssa katteltiin vessan lattialla kun viivat piirtyivät testiin. Testiaika oli ensin minuutti, ja maksiaika 10min. Mutta samantien kun pipetillä oli pissan testiin tiputtanut alkoi viivat piirtyä.Nauru

Keskusteltiin sitten aamiaispöydässä tuntemuksista. Molemmat olivat sitä mieltä että kun sunnuntaina tehtiin ensimmäinen testi ei kummallakaan ollut oikein odotuksia, eikä kummallekkaan suru olisi tullut jos testi olisi ollut negatiivinen. Mutta nyt kun oli asiaa ehtinyt pähkäillä ja tunteet/ajatukset on mennyt laidasta laitaan, niin toiveet oli jo aika korkeella. Kummatkin olimme sitä mieltä että suuri suru olisi tullut jos kahta viivaa ei olisi tullutkaan. Olemme molemmat todella, todella onnellisia tästä tilanteesta!! Tietenkin vielä moni asia voi mennä pieleen, ja sen ymmärrämme, mutta haluamme elää tämän asian kanssa tässä hetkestä. Nauttia onnesta niin kauan kun sitä tarjotaan.

Töistä sitten päivällä sujahdin soittamaan neuvolaan. Meinasin hermot mennä aika lopullisesti kun jonotusta oli aivan älyttömästi ennen kuin puhuin oman tulevan neuvolatätin kanssa. Possunuhan takia tietenkin puhelinpalvelukin tökki, ja pahasti!

Mutta pääasia oli se että neuvola on nyt varattu! Päivä jota odotellaan nyt on 3.12. Kysyin samalla että onko kunnallisella puolella mahdollista kuunnella sydänääniä ennen joulun pyhyä (että voisi perheelle kertoa) mutta tämä en kuulemma ole mahdollista. Eli voi olla että varaamme varhaisultran aivan viime päiville ennen joulua. Mutta siitä enemmän myöhemmin.

Neuvolantäti antoin nopeasti puhelimessa myös tärkeimpiä ohjeita mitä saa ja mitä ei saa syödä. Muistin myös kysyä, kun olen syönnyt MultiTabseja, mitkä sisältävät a-vitamiinia, että pitäisikö ne lopettaa. Ne täti käski lopettaa. Sanoi että voin halutessani ostaa raskausvitamiineja mutta ne eivät ole välttämättömiä. Noh tulin kuitenkin töistä (taas) apteekin kautta ja ostin MultiTabs raskaus-vitamiineja.

Sitten nyt illalla vielä kävimme miehen kanssa juhlistamassa tilannetta syömällä ulkona..Nauru Eli takana erittäin ihana ja tapahtuma rikas päivä! Kaupasta ostin vielä ekat Vauva-lehdet tutkittaviksi.Hymy


Nyt onkin sitten viikonloppu reissu edessä tyttökavereiden luo. Eli pääsee ekan kerran selittelemään miksi en juo. Mies ei vielä haluisi että kerrotaan kenellekkään, mutta kyllä näille vanhemmille/parhaille tytöille kerron jos tilanne on jotenkin hankala. 'Onneksi' mulla on kuitenkin flunssa juuri taustalla niin alustavasti olen vedonnut siihen että juominen ei vielä kiinnosta..Silmänisku

Tämän pitkän sepustuksen jälkeen vielä kuva aamun uutisista, ei ole paljon epäilystä tuloksesta!Nauru

 

1258660161_img-d41d8cd98f00b204e9800998e