Taas on joku hetki vierähtänyt viime päivityksestä. Vahvin raskaus oire on selkeästi väsymys. Ei oikeen iltaisin jaksa paljon koneella kirjotella, kun vaan haluaa röhnöttää ja tuijottaa tyhjyyteen/tv:tä.

Huonoa oloa on pikkasen välillä, tai lähinnä edelleen pelkkää öllöyttä (virallinen lääketieteellinen termi). Öllöys ei kyllä ollenkaan sijotu aamuun vaan lähinnä keskelle päivää kun oon töissä. Suolakeksi paketti vähän helpottaa oloa. Mitään oksentamisvaaraa ei onneksi ole ollut. Vääääässssy on vaan rankka!!!!

Viime viikolla oli firman pikkujoulut, taas piti valehdelle että siitä selvisi. Päätin että en osallistu ollenkaan, että se on paljon helpompaa kuin yrittää selittää miksi en joisi edes yhtä drinkkiä. Vähän harmitti jäädä pois juhlista. Toivoisin että asia olisi jo julkinen niin voisi mennä muitten mukana menoissa (jaksamisen mukaan) ja kukaan ei ihmettele jos ei juo.

Varhaisultran varasin tänään. Se on viikon päästä torstaina, 8+4päivänä. Ei siinä enää sitten ole pitkää aikaa kunnalliseen ultraankaan, mutta haluan käydä tarkistamassa tilanteen ennen joulua/uutta vuotta jollon kerrotaan lähimmälle suvulle asiasta. Varhaisultran sain kivasti ilta-ajalla niin mies pääsee mukaan.

Siinäpä ne tärkeimmät viime päivien kuulumisen, väsymystä ja öllötystä..Hymy

7+1