Rakenneultra takana ja suu hymyssä!! Typerä virne nousee koko ajan kasvoille. Kaikki oli siis hyvin!!Nauru

Vaavi vastasi kooltaan suurinpiirteen viikkoja. Pää oli pyöreä joten halkaisijan koko oli viikkoja paljon isompi mutta kun mitattiin ympärysmitta niin se täsmäsi aika hyvin, muutaman extra päivän vain anto. Muuten kaikki muut mittaukset olivat kunnossa. En kokonaispituutta hoksannut kaiken keskellä kysyä mutta ultrakuvissa on sellainen mitta kuin 15cm, eli ilmeisestä pää-peppupituus.

Väkisin meinasin herkistyä kun makasi sängyllä ja kätilö kuvasi meidän vikkelän reipasta vaavia. Koko ajan oli vauvalla touhu päällä. Välillä vauva potkaisi niin reippaasti että tuntui ulospäin, ja kätilökin sanoi tuntevansa potkut doblerissa.

Kätilön tutkiessa sydäntä meinasin jo ehtiä turhautua, kun siinä kesti niin kauan. Meinasi jo vähän tulla huoli kun hän ei kommentoinut mitään mutta katteli vain, ja etsi uusia kuvakulmia sydämestä. Mies sitten kysyi että onko siinä joten häikkää, niin ilmeisesti yhdessä kammiossa näkyy pieni kalkkipallo. Valkoinen pieni piste näkyi ultrassa. Kätilö vakuutti että asiaa ei tarvitse murehtia. Kalkkikuula häviää kuulemma muutamien seuraavien viikkojen aikana. Ilmeisesti jos tuon kuulan lisäksi olisi löytynyt jokin muukin poikkeama, niin sitten mentäisiin jatkotutkimuksiin mutta kun vain yksi asia löytyi niin sitä ei tutkita enempää. Kätilö käski vain unohtamaan asian. Me ei olla vielä varmuudella päätetty halutaanko mennä käymään 4Dultrassa, mutta jos sinne mentäisiin muutamien viikkojen päästä, niin samalla saataisiin varmistus että onhan se kalkkikuula hävinnyt.

Niin ja sitten saatiin selville kumpi on tulossa.Hymy Heti ultrauksen alkuvaiheessa kätilö kysyi että haluatteko tietää sukupuolen ja kun sanoimme joo, hän sano että tuossahan se ruudulla on jo esillä. Noh, ei se ihan siitä ruudulta meille selvinnyt, jolloin kätilö vähän selvensi meille asiaa. Meille tulee POIKA!!! Monissa eri kuvissa ja kuvakulmissa kätilö totesi että poika se kyllä on. Eli ei pitäisi tulla mitään yllätyksiä synnytyksessä. Kätilö antoi vielä sellaisen ultrakuvan mukaan missä näkyy pieni pippeli ja pallit..Hymy Hyllyreunalle se kuva..Nauru

Heti kun Kättäriltä lähdin niin soitin äitille ja isälle ja kerroin hyvät uutiset. Isä oli tosi innoissaan poikauutisesta, hän kun on itselleen toivonut aina poikaa ja meitä on vaan kaksi tyttöä. Äitiä taas harmitutti kun nyt ei voida tulevaa muksua pukea minun ja siskon vanhoihin vaatteisiin kun ne on suurimmalta osalta mekkoja. Äiti kun on ne itse tehnyt niin on säästänyt tuleville polville...noh ehkä se seuraava olisi sitten tyttö...Silmänisku

19+6