Eilen tuli ekan kerran luulosairailtua. Pari päivää oli välillä tuntunut vähän hassulle alamahassa (=jomotusta ja jotenkin 'ontto'olo) ja eilen oli koko ajan pissahätä ilman että mitään oikeen tuli ja alamahaa kanssa kolotti/jomotti jotenkin hassusti. Soitin sitten työterveyteen, että jos pissatulehdus olis ollut. Noh, pikanen tikkutesti osoitti että pissassa ei pitäis olla mitään erikoista. Jee!

Oon aina ollu tosi huono lähtemään lääkäriin, joten oli tosi kiva että hoitaja joka totes mut vaan luulosairaaksi sano että mun pitää tosi herkästi tulla uudelleen testiin jos yhtään tuntuu siltä. Sitten voidaan tehdä kanssa viljely jos halua, kun nyt oli vaan pikatesti. Mulla kun on kuitenkin aika paljon niitä harjotussupistuksiakin, että ei vaan sitten mikään tulehdus siihen päälle iskis.

Terkkari neuvoi lepoa ja rauhassa oloa. Olisi kirjottanut saikkuakin että olisin voinut lähteä lepäämään, mutta en sitäkään sitten ottanut. Ei niitä supistuksia kuitenkaan niin paljon vielä ole ollut, ja yritän vaan ottaa lunkisti täällä töissä. Terkka neuvoi myös että en saa istua yhtä mittaan pitkää aikaa vaan pitää käydä aina välillä kävelemässä. Alamaha kun on niin se voi tehdä tuhojaan ja ikäviä oloja jos istun liian pitkään. Ja alamaha se on ilmeisesti noihin 'pissatulehdus' oireisiinkin syynä.

Muuten edelleenkin menee ihan hyvin. Painoa tulee vaan koko ajan lisää. Pientä paniikkia meinaa välillä iskeä että kuinka valtavaksi tässä ollaan oikeen muuttumassa. Mahan suhteen että myös ihan muun kropankin suhteen. Parin viikon päästä olisi eka neuvolalääkäri ja normi neuvola kanssa niin pääsee onneksi tarkistuttamaan että ei mitään huolestuttavaa ole.

Mukavaa wappua kaikille!!Nauru

27+6