VOI helvettiiiii!!Huuto Kirjotin just järkyttävän pitkän tarinan ja se katos...AAAGGG!

Eli jos nyt vähän lyhemmin saisin saman asian kerrottua.

Eilen oli eka neuvolalääkäri, ja se käynti oli aivan järkyttävä!! Käynti lääkärin luona kesti n.10minsaa ja en saanut siitä mitään irti, muutakun kipeet paikat ja kauheen ärtymyksen.

Lääkärin kommentti supistuksiin ja kipeeseen persukseen/selkään, oli vain että meitä ihmisiä ei ole tehty istumiseen. Ja kun alapää tutkimus sattui niin se kuulemma johtu siitä kun mulla on varmaan joku tulehdus eikä siitä että hän käytti järkyttävää voimaa sulloessaan kätensä sinne. Vauvan sykkeitten kuunteleminen kesti n.10sekunttia, ja mahaa se paineli muutaman kerran liian voimakkain ottein. Ja siinä koko lääkärintarkastus.

Raivon ja hämmennyksen vallassa lähdin sieltä pois. Illalla sain vähän lisää raivoa kun kotona aloin kattelemaan neuvolakorttia. Lääkäri oli ruksinut että kohdunkaula on pehmee. Olis ollut kiva jos se olis sen sielä sanonut ja kertonut että mitä se tarkottaa. Hätä googlaus ei luonut muuta kun lisää paniikkia.

Tänään yritin soittaa omalle terkkarille, kuka tietty lomalla. Siitä sitten rohkeennuin ja soitin Kättärille ja kyselin että mitäs nyt. Ilmeisesti kohtunkaula saa olla jo pehmeentynyt ja koska supistuksen ovat vielä kivuttomia eli normi elämää ei tarvii muuttaa.

Eli nyt jatkan remonttia, pihan kääntämistä, ikkunoitten pesemistä yms. tän hetken normijuttuja ja todella toivon että vauva ei tipahda matkan varrella ulos. Onneksi seuraava neuvola on jo reilun viikon päästä, ja jos terkkari vaikka sais mut rauhalliseksi ja saisin tosiaan sellasen tunteen että joku on tosiaan tutkinut mut ja vauvalla kaikki on OIKEESTI hyvin.

29+4