Raskausviikko 36 on mennyt keikkuessa katon rajassa laastiessa, hioessa, maaltatessa jne..Nauru Ilmeisesti ihan äitiysloma oppikirja mukaista touhua! Tää viikko ollaan siis miehen kanssa oltu turbo tehokkaita kodin kuntoon saamiseksi. Ollaan asuttu täällä nyt melkein 4kk ja tämän päivän jälkeen VIHDOIN meidän koti näyttää oikeasti asuttavalta kodilta!! IHANAA!!

On kyllä tänäänkin ollut aika rankka päivä. Minäkin puuhasin hiki hatussa n.9tuntia, että sain kaikki jutut tehtyä. Missään vaiheessa ei supistanut yhtään, tai muutenkaan mahassa tuntunut mitään oloja niin ajattelin että eipä kai tästä siivoamisesta ja riehumisesta mitään haittaa ole. Jalat kyllä kiukuttelevat (turvotuksen takia), mutta haluan rääkätä niitä takaisin kun ne on 'ilkeet' muo kohtaan.

Meille on tulossa juhannuksesti miehen sisko perheineen kylään, niin siksikin on kiva että koti on kodin näköinen.

Nyt kun koti on saatu kuntoon annan itselleni sen että tästä eteenpäin vietän oikeaa äippälomaa. Nautin vaan olosta ja kesästä. Toivottavasti sää nyt myös suosisivat niin saisin vähän rusketusta, että ei sitten synnärikuvissa näyttäisi ihan kamalalle..Hymy

Nyt sitten juhannuksen viettoon (ekaa kertaa 13vuoteen ilman alkoholia..HUI!).

HYVÄÄ JUHANNUSTA KAIKILLE!!Hymy

35+5