Ensi askel omaan blogiin! Nauru


Ajatuksen omasta blogista olen saanut ystävältäni joka ihanasti kertoo omasta vauva-arjestaan  blogissaan sekä muista seuraamistani ihanista blogeista. Olen jo jonkin aikaa "kärsinyt" vahvasta vauvakuumeesta, joten olen ahkerasti seurannut muiden raskausblogeja mm. täällä vuodatuksen sivuilla.


Minulla ei kuitenkaan ole vielä mahdollisuutta aloittaa omaa raskausblogia, mutta haluan päästä purkamaan ajatuksiani mahdollisesta vauvautumisesta ja haluan itselleni jäävän jotain muistoja ajatuksistani (ja mahdollisista ahdistuksista) mitä elämän varrella tulee vastaan.

Siihen, että aloitan blogin juuri nyt antoi kipinän se että olemme Miehen kanssa päättäneet antaa päätöksen vauvautumisesta luonnon/tuurin haltuun (Nauru!!!). Olemme molemmat kohtalaisen (kun kuka nyt koskaan voisi olla 100%valmis, vai voiko?!?) valmiita kasvattamaan perhettämme, mutta se että tekisimme päätöksen että NYT haluamme vauvan tuntuu liian kankealta/ahdistavalta/paineita asettavalta joten olemme päättäneet edetä näin.

Sitähän ei sitten tiedä olenko raskaana jo ensi kuussa (ja blogini on pelkkä rauskausblogi) vai antaako vauvveli odottaa itseään vuosia. (jälkimmäistä vaihtoehtoa en selväpäisenä pysty jäädä odottelemaan..) Uskon kyllä että juuri tämä "rento" tietämätön tila on se minkä takia tarvitsen paikan jossa purkaa ajatuksiani. Voi olla että kerran jos toisenkin hajoilen tietämättömyyden kanssa. Ja kaikkea ei viitsi kaataa Miehen niskaan..Hymy

Tästä se siis sitten alkaa! Cool