On se ihminen vaan harvinaisen yksinkertainen eläin -tai ainakin tämä yksilö. Istuin tässä töissä (tekemättä mitään) ja pitelin kiinni mahastani ja sain ahaa-elämyksen: MUN MAHASSA KASVAA VAUVA!!! Näin kun on n. seittemännellä kuulla raskaana niin on tosi hyvä että asia selkenee tässä vaiheessa..Nauru

Voi se olla että tämä ahaa-elämys ei kauaa kestä kun välillä aina tuntuu niin vaikealta uskoa että tällaista tapahtuu. Uskon että asiaan vaikuttaa sekin kun on eka lapsi tulossa niin miten sitä osaiskaan täysin kääntää ajatuksiaan tulevaan kun ei yhtään tiedä mitä on tulossa.

Nyt on päälimmäisenä mietteissä ollut vaunut. Voi kuinka kamalan vaikea asia voi olla vaunujen päättäminen!Huuto Käytiin tällä viikolla eka kertaa vaunuliikkeissäkin, hieman oli vain tuskainen reissu kun töitten jälkeen piti useampaan liikkeeseen keritä ja ne menevät aika aikaisin kiinni. Neljässä liikkeessä ehittiin puolessa toista tunnissa käydä, ei mitenkään huono tulos. Kolmannessa kaupassa mies alkoi jo vähän kiukuttelemaan, mutta sain vielä pakotettua neljänteen..Silmänisku

Muutamat lempparit kaupoista löyty. Samoja olin jo etukäteen katellut netissä. Liikkeissä kun on niin miljoonat vaunut tarjolla että sielä menisi tuhottoman kauan jos tarkasti kävisi kaikki merkit ja mallit läpi.

Tällä hetkellä vahvin ehdokas on Teutonian Prestige yhdistelmävaunut, kovalla kopalla. Saa kertoa kommenteja jos jollain on kokemusta!! Tiukkana kakkosena on ollut Teutonian Mistral S yhdistelmät missä olisi kääntyvät etupyörät, mutta jotenkin kiiteät isot pyörät tuntuvat turvallisemmalta vaihtoehdolta. Noh, näitä tässä pähkäilen sitten..

Mielessä on myös pyörinyt Kela. Lähetin palkanlaskijalle jo n. kuukaus sitten kela-paperit ja lääkärintodistuksen raskaudesta, ja edes Kelan nettisivulla (minun omilla sivuilla) ei näy asiasta mainintaa. Kuinkakohan kauan kestää että he kirjaavat asiat heidän päässään..? Tai pitäisköhän kohta laitta palkanlaskijalle viestiä että onko paperit koskaan tullut edes hänelle asti...?

26+4