Ajatukset heittelehtivät laidasta laitaan (taas vaihteeksi). Välillä olen aivan toikeissani siitä mahdollisuudesta, että meille voisi tulla vauva. Muutamaa tuntia myöhemmin mietin, että kannattaisiko meidän vielä odottaa tai pitäisikö meidän vielä nauttia olostamme vain kahdestaan ennen kuin jumitamme itsemme vauva elämään.

Vaikka muiden ajatuksilla ei (pitäisi olla) ole merkitystä, ja tuttava piirissä alkaa olemaan jo muitakin lapsia, niin välillä aina mietin että olenko liian nuorena ryhtymässä tähän. Googletin jopa juuri ensisynnyttäjien keski-iän vertauskohdakseni itselleni. Vuonna 2008 ensisynnyttäjien keski-ikä oli 28,2 vuotta (lähde: lapsiperheuutiset.fi + tilastokeskus). Olisin kyllä tuon alle jos sattuisin lähi kuukausina raskautumaan, mutta en hirmuisesti. Eli ei tässä mistään teiniraskaudesta olisi edes kysymys (eikä suuresta tilastollisesta poikkeavuudesta, jos se minua jotenkin rauhoittaa).

En tiedä mistä tämä kaikki pohdiskelu johtuu. Ehkä se on vain normaalia. Aika isosta asiasta kuitenkin kysymys. Toisaalta pidän itseäni ihan pimeänä kun mielialat heittelevät asian suhteen näin paljon, mutta toisina hetkinä uskon että se on ihan hyvä asia, että olen ainakin harkinnut asiaa kaikilta suunnilta.

Sinäällään tähän ehkäisyttömään elämiseen, ei ole mitenkään suinpäin rynnätty. Pidempi seurustelu jo takana, ja vahvasta vauvakuumeesta olen kärsinyt jo pidempään. Ja miehen kanssa on tästä keskusteltu monet kerrat, eli ei ole edes mikään minun yksipuoleisen kumeilun tulos (mies tuskin on hirveästi kuumeillut, mutta ajatellut tahollaan asiaa kuitenkin).

Että sellainen ajatusryöpystys siinä.....

Positiivisempiin asioihin... Ei se mieskään sitten kovin varovainen halunnut nyt ns.kuumien päivien aikana halunnut olla..Hymy Eli kierron loppupuolella saa jännitellä miten elämä jatkuu. Mutta edelleen olen sitä mieltä, että olisin enemmän yllättynyt jos ekalla kierrolla tulisi heti plussa kuin jos nyt menkat alkaisivat normaalisti. Mutta pitää painottaa, että kaikesta ylläolevasta panikoinnista huolimatta olisin äärettömän onnellinen jos plussa sattuisi jossain vaiheessa tulemaan. Pitää vaan välillä päästä purkamaan mitä kaikkea päässä liikkuu..