JEEE!NauruNauru Tänään käytiin ostamassa vaunut!! Ehkä vähän hätävarjelun liiottelua kun on (juuri tänään tasan) 3kk laskettuunaikaan, mutta kun oli alessa niin piti pitää kiirettä. Ja senkin takia halusin kiirehtiä, kun minä ehdin jo kehittää parin viikon sisällä vaunu asiasta stressin.. Öisten vessareissujen jälkeenkin on ollut vaikea nukahtaa uudelleen kun ajatukset on kääntynyt vaunuihin ja kaikkiin niihin ominaisuuksiin mitä pitäisi ottaa huomioon.

Ostettiin Vauvatalo Johannasta Teutonian Prestige vaunut. Meijän vauveli saa nyt tyytyä 'last season' vaunuihin kun saatiin alennetulla hinnalla kun ostettiin 2009 väreillä vaunut. Vaunupakettiin saatiin puhuttua vaunujen (yhdistelmät+kova koppa+jalkapeitto) lisäksi, sadesuoja, hyttyssuoja, rengassuojat, hoitolaukku ja MaxiCosi adapteri. Hintaa tuli kaikkiaan 830€. Hintahan on tosi kova, mutta toisaaltaan mielestäni ihan hyvä hinta kun 2010 väreissä pelkkä vaunuhässäkkä olisi ollut 909€.

Vaunujen ostaminen olisi ollut paljon helpompaa jos olisin vaikka pelkästään ulkonäöllisistä syistä vaunut valinnut, mutta yritin olla valinnassa mahdollisimman 'järkevä'. Käytössä sitten huomaan että onnistuiko järkeilyni vai ei.

Mutta nyt olen tosi, tosi onnellinen kun täällä kämpillä lykin uusia vaunujani!!!Nauru Tässä vielä kuva vaunuista. Meidän vaunut ovat vaan yksivärit, eli koko vaunut ovat kopan tumman ruskean väriset,

Mistral_s.jpg

27+0