Meinasin jo että  en kirjoittasi mitään ennen kuin viikko olisi ohi ja viikonlopun aikana selviäisi missä tilanteessa elämme. Mutta makaan kotona kuumeessa, niin mitä muutakaan tässä ajan kuluksi tekisi.. Ei varmastikkaan ole mitään possuflunssaa, no hätä..

Viikonloppuna oltiin taas reissussa.. Päästiin tutustumaan läheisesti kaveriperheen perhe-elämään..Voi sitä melua ja vauhtia! :) Mutta ei se minulta vauvakuumetta pelästyttänyt. Onhan ne lapset energisiä ei siinä mitään, niinhän lasten kuuluukin. Mutta jollain toisella tasolla aloin taas miettimään, että onko tämä projekti kuitenkin aloitettu liian aikaisin. Turhaudun kohta itseeni kaikkien edestakaisin hyppivien pohdintojeni kanssa.

Noh, viikonlopun aikana pitäisi kuitenkin selvitä onko heti ensimmäinen kierros tuottanut jotain tuloksia. Itselläni on aika varma olo, että mitään ei näin nopeasti voisi tapahtua. Kaikkia todellisia ( ei siis tällä kertaa kuviteltuja) oloja, nipistyksiä ja jomotuksia on mutta mistä niistä tietää johtuuko ne kuukautisista vai mistä.. Jotai rinnoissa, alaselässä ja mahassa tapahtuu.. Seuraavat päivät odotellaan mikä on tämän oireilun seuraus..