Jos pienen tapahtumakirjauksen saisin aikaiseksi kiireen keskellä (kiirettä siis vapaa-ajalla, ei niinkään näin töissä ollessa)...

Muuttohommat meinaavat viedä voimat ja hermot, vaikka ollaankin varsinkin rempan suhteen ihan alkukuopissa. Perjantaina on itse muutto omaan kotiin kaaoksen keskelle. Laatikoiden pakkaaminen alkoi ottamaan päähän heti ensi hetkistä lähtien, ja yleensä kun tavaroitten purkaminen uuteen paikkaan on ihanaa, niin sekään ei tässä kohtaa nostata mieltä kun koti on kaaos, eikä oikeen mitään kaappeja voi vielä täyttää kun ei tiedä mitkä niistä joutuu moukarin alle.. Eli pahvilaatikko elämää on luvassa aika pitkäksi aika. ISO onni on se että parin viikon päästä lähdetään etelän lämpöön viikoksi löhöämään, jolloin saa jättää remottistressin taakse!!

Ihanaahan uuden kodin saaminen on, sitä en sano! Tämä työvaihe vaan on vähän hermoja vaativa. Varsinkin vanhojen tapettien repiminen!!Huuto Sain lauantaina selkäni hyvin jumiin kun koko päivän olin raatanut seinien parissa. Onneksi pienellä lattiamakoilulla, hieronnalla ja pizzalla selkä palautui muutamassa päivässä ennalleen. Opin tästä kuitenkin sen että kroppa ei välttämättä enää kestä ihan kaikkea samaa kuin ennen, esim. muuttolaatikoiden plus muun painavan kantamisen taidan suosiolla jättää muille.

Ensimmäiset seinämaalit on päätetty ja ostettu, sekä yhden seinän tapetistakin ollaan tehty jo päätös, se odottaa tosin vielä kaupassa. Keittiösuunniteluun ollaan varmasti menossa ensi viikolla, kun ollaan päätetty että vedetään nyt sekin samalla kun kaaos joka tapauksessa vallitsee. Eipä sitten tule liikaa hankittua vauvatarvikkeita kun kaikki rahat on saatu käytettyä kodin rakentamiseen..hmmm..noh onneksi on huuto.net olemassa niin ei lapsi ihan ilman vaatteita jää..

Raskausrintamalla huomiossa ovat POTKUT. Joka päivä viime perjantaista lähtien on tuntunut jokunen potku päivässä. Yleensä silloin kun ne huomaan tulee aina muutama muksaus kerralla, ja sitten odotellaan taas seuraavaan päivään. Makuullaan en ole vielä muksauksia tuntenu. Vain istualleen, vähän takakenossa, ollaessa. Ihana huomata että sielä joku elämöi, kun muuten vieläkään ei juuri muita oloja ole. Maha toki on ollut kasvusuunnalla ja alkaa pikkuhiljaa (vaatteista riippuen) olemaan erotettava. Mun maha on aikalailla 'alamaha', eli voi vielä helposti sekottua alamahapömppikseen. Toisina päivinä mahaa kiristää ja on jonkin verran liitoskipuja (ehkä niitä), mutta nämä ovat aika vähäisiä.

Oman navan ulkopuolelta on kommentoitava muistiin tätä talvea. Tämä talvi on ollut aivan järjetön! Pakkaset ja lumi alkoi joulukuun alussa ja loppua ei näy! Ja pakkaset ovat siis olleet kunnollisia ei mitään -3ast, vaan tälläkin viikolla iloitsin ma aamusta kun pakkasta oli VAIN -13ast kun viikonloppuna oltiin n.-20ast paikkeilla!! Tuskin meidän tulevan takapihan lumikasatkaan pystyvät sulamaan juhannukseen mennessä kun lunta on niiiiin järkyttävästi. Pakkanen ja ainainen lumihangessa kahlaaminen alkaa pikkuhiljaa ottamaan myös päähän. Toki on ihanaa että kerrankin ei ole perinteinen loskatalvi, mutta kolme kuukautta jatkunut pipokampaus alkaa pikkuhiljaa ahistamaan.

18+4