Tää on NIIIIN pimeetä, että on pakko kirjata ylös.Nauru

Eli kuten eilisessä kirjoituksessa sanoi, tässä kuussa vauvautuminen olisi hyvin, hyvin epätodennäköistä enkä edes jännitä tällä viikolla alkavaksi aikatauluttuvia menkkoja. mutta.. Nyt kuitenkin on alkanut hulluus taas nostamaan päätään (sen verran itseäkin nolottaa/naurattaa, että en viitsi näistä miehelle kertoa, kirjoitan tänne itselle muistiin).

Eilen illalla nukkumaan mennessä (ja uudelleen tänään aamupäivästä) suussa oli vahva metallin maku. Muistelin esikoisen raskausajalta lukeneeni sen liittyvän jotenkin mahdolliseen raskauteen. Nopea googlettaminen varmisti sen (tosin google löysi muitakin syitä, mitkä osasin sivuuttaa). Ja tänään on sitten (mukamas) jomottanut aina välillä rintoja. Esikoisen kohdalla rinnat tulivat kipeiksi ennen plussan tekemistä, siksi osasin nyt sitä "odotella"..

Mutta onhan tää ihan pimeetä.. Eri asia olisi jos vauvaprojekti olis kestänyt jo kauemmin tai että olisi edes peittojen heilutus osunut juuri ovikseen. Joten tällaisilla pöhköilyillä edetään..Nolostunut