Jee, joulu lähenee kovaa vauhtia ja samoin torstainen eka neuvola!!Nauru Eipä siellä mitään varmuutta raskaudesta saa, mutta on se kuitenkin suuri askel tässä touhussa. Tämään vielä varmistui sata-varmasti että mieskin pääsee neuvolaan,eikä aikaa tarvitse muuttaa. Olisi ollut kyllä iso suru muuttaa neuvola aikaa kun se olisi mennyt varmasti tosi pilkälle. Mielenkiinnolla odotan neuvolaa myös siltä osalta että meinaako ne pistää sikapiikin samalla kertaa. Siitä ei ollut puhelimessa silloin mitään puhetta. En ole suuremmin miettinyt piikkiä. Olen toki lukenut juttuja puolesta ja vastaan, mutta eipä sitä kukaan voi tietää onko se huono vai hyvä juttu. Siitä olen varma että hengissä ainakin toivon selviytyväni..

Olen tässä pari päivää ollut tosiaan huolissani oireiden niukkuudesta, että onko sielä massussa enää ketään. Mutta tänään on ollut taas ällömpi olo. Ja eilen illalla oli ekat närästyskohtaukset. Ehdin jo googlettaa että Rennie on ilmeisesti ihan ok, mutta onneksi närästys meni lyhyellä kärsimyksellä ohi.

Olen jo jonkun aikaa syönnyt aina aamuisin kaurapuuron marjoilla, mutta nyt alkaa tuntumaan että se ei riitä. Viime viikkoina on riittänyt että kun töihin pääsen, niin otan laatikon piilosta suolakeksin ja sillä selviän aikaiseen lounaaseen saakka. Tänään alkoi jo työmatkalla äklö olo ja piti käydä matkalla ostamassa karjalanpiirakka kakkosaamiaiseksi että ei iskenyt äklötys. Nyt pitää sitten vielä napsia suolakeksejä että selviän lounaaseen.

Eli kyllä öllötystä on huomatavissa, varsinaista oksettavaa oloa ei onneksi vielä! Nälkä/syömisen tarve on lisääntynyt, mutta siltikkään kerralla ei voi syödä hirvittävästi tai iskee vielä huonompi olo. Tällä hetkellä on menossa taidokas tasapainottelu ruuan kanssa..Hymy

Tänään pääsen pitkästä aikaa tapaamaan yhtä hyvää ystävää. Illassa on se erikoisuus että pääsen vihdoinkin kertomaan jollekkin tästä raskaudesta! Olen aivan täpinöissä enkä miellään jaksaisi odottaa iltaan saakka. Tällä kaverilla on vielä itsellään kaksi lasta, toinen vielä tänä syksyn vauva, eli sieltä löytyy ihanasti tietoutta ja tukea! Miehelle sanoin eilen että ajattelee mitä vain niin minun on PAKKO saada nyt kertoa jollekkin. Tällainen salailu on todella hajottavaa!Hymy

6+2