Tänään oli neuvola. Pääsin purkamaan ihanalle neuvolaterkkarille monster-horror-lääkäristä. Terkka puhui hyvin diplomaattisesti lääkäristä mutta sanoi kyllä että en todellakaan ole ainut keneltä on saanut samasta lääkäristä samaa palautetta. Ja kun katsoimme mille ajalle toinen lääkärin käynti ajoittuu -niin ISO jee- tämä lääkäri on silloin kesälomalla!!Nauru Eli mun ei enää tarvitse tavata häntä!!

Kävin tosiaan tämän viikon alussa niissä tulehdus+kuppa+klamydia testeissä kun lääkärin tekemä sisätutkimus sattui niin paljon. Ja ylläri-ylläri kaikki testit oli negatiivisia, eli jostain ihme syystä voi vaan alapäähän sattua kun toinen raivolla sinne tunkee jotain välineitä/nyrkkinsä.

Kaikki perusneuvola tutkimukset oli kunnossa, ja käynti oli mukava kun pääsi terkkarilta kyselemään asioita mistä olin luullut puhuvani lääkärin kanssa.

Mutta sitten kuunneltiin sydänäänet... Terkka kuunteli ensin hiljaa tosi kauan. Aloin jo itse miettiä että jotain on nyt pakko olla kun terkan kuuntelu kesti niin kauan. Ja osasin itsekkin tunnistaa sen minkä hän kuuli. Meijän Rutulta jää tasasin väliajoin yksi lyönti välistä. Itku Terkka puhui todella lohduttavasti asiasta eikä usko että siinä on mitään mutta lupasi laittaa lähetteen Kättärille. Hän kertoi että 90% kerroista siinä ei ole mitään häikkään, ja hänkin aina välillä törmää odottajiin joilla on sama juttu.

Kerroin terkkarille että rakenneultrassa Rutun sydämessä näkyi joku kalkkipallo, mikä ei kätilön mukaan ole vaarallinen ja minkä pitäisi raskauden edetessä poistua. Ja että me ensin meinattiin että mentäisiin yksityiselle varmistamaan kalkkipallon poistuminen, mutta sitä ei olla tehty. Terkkari veikkasi että silläkin voi olla jotain tekemistä asian kanssa, mutta ei lähde veikkailemaan.

Tärkeintä kuitenkin on että hän laittaa lähetteen eteenpäin, niin päästään ultralla tarkistamaan että mikä sielä häikkää kun lyönti jää välistä. Ilmeisesti se on positiivista että se on tasainen tahti mistä välistä lyönti jää pois, eli mitään rytmihäiriötä kai ei ole.

Terkkari sanoi että Kättäriltä tulee kutsu kirjeellä viikon-parin sisällä, mutta IHANA IHANA ylläri oli kun äskön soi puhelin ja sain ajan lääkärille jo ensi tiistaille!!Nauru En edes neuvolakäynnin jälkeen ollut asiasta ollenkaan paniikissa kun terkkari oli niin ihanan rauhoittava ja nyt kun tutkimuksiinkin pääsee näin nopeasti niin voi olla että selviän tästä asiasta ilman ennakkopanikointia.

Toivon tietysti hirvittävästi että terkkari on oikeassa, ja asiassa ei ole mitään vakaavaa ja lähete on turha!! Ja samalla olen todella iloinen että pääsen kunnon tutkimuksiin missä varmasti näkyy jos ennakoivat supistukset ovat aiheuttaneet jotain, ja isoimpana ilona on että päästään kurkkaamaan minkälainen jätkä sielä mahassa möngertää!! <3<3

30+6