Viikonloput tuntuu olevan niin kiireisiä, että ei ehdi netittää muuten kun viikolla työaikana (työnantaja varmaan tykkää).

Viikonloppu meni omassa kodissa häärätessä. Kaverin kanssa revittiin tapetteja kaksi pitkää päivää. On muuten aika mielenkiintosta puuhaa!!Päättämätön Välillä meinas hermo palaa ihan kokonaan mutta toisaalta taas siihen koukuttu ihan täysin. Vaikk ei meille mikään linna ole tulossa (eikä kaikilla seinillä ollut edes tapetteja) niin kyllä jäi vielä töitä ens viikonlopullekkin. Eli ei tarvitse miettiä ohjelmaa, tai turhautua että tulis tylsää.

Muutaman kerran viikonlopun aikana kyllä mietin, että tosi hyvä että en ole tämän enempää raskaana, tai ei ole mitään raskausongelmia kun muuten remotti olis aika pahasti jäissä. Nyt ei vielä tunnu missään ja saa touhuta ihan täysillä. Lihaksissa tuntuu kyllä näin jälkikäteen aika hyvin; en sitten tiiä onko raskaudella asian kanssa mitään tekoa.

Vauva on ollu aika hiljakseen massussa. Tai ainakin niinä hetkinä kun itse oon ehtinyt istua paikallaan ja kuunnella mahan liikkeitä. Eli vielä en ainakaan oo mitään varmoja tuntemuksia saanut, välillä tuntuu jotain mitä en uskalla vielä liikkeiksi nimetä.

17+2