Teidän kommenteista rohkaistuin ja soittelin neuvolaan.Hymy Yritin vaatia että jos vaikka pikaisesti pääsisin kuuntelemaan sydänäänet, mutta se ei ihan onnistunut. Sain kuitenkin varattua ihan oikean neuvola ajan. Tarvii vaan odottaa 2vko ja se päivä on jo käsillä..

Kyselin samalla muutamat muut jutut. Eli ekassa neuvolassa terkkari puhui jotain fysioterapeutin 'opetustunnista', papereiden mukaan tämä pitäisi olla rv15-20 aikoihin. Sain terkkarilta numeron mihin pitää soitella huomen aamusta, ja yrittää että mahtuisin vielä helmikuussa järjestettävään ryhmään. Toivottavasti sielä olisi vielä tilaa, että maaliskuussa tulevaa kunnan muutosta ei tarvitsisi sotkea tähän. Samalla selvittelin että millä viikoilla olisi neuvolalääkäri aika, kun tuntuu että jotkut ovat jo näillä viikoilla käynnyt lääkärissä ja minulle ei ole asiasta edes puhuttu mitään. Terkka ei tietysti voinut vastata tulevan kotikaupunkini tilannetta, mutta täällä neuvolalääkäri on vasta n.rv.25. Eli tästä soitten joskus helmikuun lopussa tulevan kaupungin neuvolaan ja selvittelen sieltä tilannetta.

Mitäs muuta.. Jotkut mammapalstalaiset on valittanut hormoonien aiheuttamista kiukkukohtauksista, mutta itse olen näiltä vielä välttynyt. Mutta itkuhormooni tuntuu itsellä olevan aika herkässä. Eilis iltainen Täydelliset Naiset jakso päättyi osaltani aivan mahdottomaan itkukohtaukseen. Ei mihinkään pieniin leffakyyneliin vain raivokkaaseen itkuun mikä jatkui ohjelman jo loputtuakin.. Että semmoista täällä..Nauru


14+3