Pieni, pikainen olo päivitys..

Vielä ei menkkoja ole kuulunut. Eli tänään tai huomenna niiden tulisi alkaa jos aikataulussa mennään.. Mitään perinteisiä menkka tuntemuksia ei mahassa ole vielä ollut. Rinnat ovat olleet koko viikon järkyttävän kipeät ja alavatsassa on välillä viiltänyt/nipistänyt todella kovasti. Oireet voivat kyllä olla menkoistakin, mistä sitä tietää..

Olen päässyt taas suurimman ahistus hetken ohi. Viime yönä jopa näin unen, että menkat alkoivat ja olin vielä aamullakin hyvin suruissani tästä unen luomasta olosta. Eli enköhän sisimmässäni enemmän haluaisi vauvaa kuin lykätä asiaa.

Olen kuitenkin hyvin pessimistinen asian suhteen. Mulla on tosi vahva tunne että mitään ei todellakaan ole voinut tapahtua näin nopeesti. Ja se ei olisi reilua muita kohtaan jos itsellä tärppää ekalla kierroksella. Varsinkaan tällaisilla ketkä eivät tarkoituksessa ole yrittäneet vielä raskautua. Noh lähipäivät näyttää..

Olen päättänyt vähän jo viikonlopun aikataulusta. Jos huomenna menkat eivät ole alkaneet apteekin sulkemisaikaan mennessä käyn ostamassa testin. Ja jos menkat eivät ole sunnuntai iltaan mennessä alkaneet teen testin su iltana tai ma aamusta.. Voi tietty olla että jännityksessä ostan samantien kaksi testiä. Saa nyt nähdä.

Toisaaltaa muo jännittää aikalailla mutta samaan aikaa flunssa tekee olosta aika turran ja on hällä väliä -asenne, 'menkat sieltä alkaa kuitenkin'. Tosissani en vielä ole edes uskaltanut ajatella mitäs sitten jos menkat eivät alakkaan..Hui!! No sitä järkytystä puidaan sitten kun se on ajankohtaista..

Eli näin mennään kohti viikonloppua..Hymy

*****************************

'youarespecial'-> mistä saan mailiosoitteesi, seuraisin mielelläni jatkossakin blogiasi??Hymy