Jos sitten vähän kokoaisi tapahtumia viikon varrelta.

Alkuviikosta siis soittelin neuvolaa ja se on nyt sitten halussa. Keskiviikko aamusta sain varattua fysioterapeutin ohjaustunnille paikan. Siinä kävi ihan hyvä tuuri. Oli jopa mahollisuus valita haluaako ensi viikon tunnille vai seuraavalle. Ajattelin että on kivempi että menen ensi viikolla, ke 3.2, fysioterapia juttuun kun seuraavana keskiviikkona on neuvola. Ajattelin että töissä tykätään enemmän jos pidän omia liukuja eri viikoilla. Työpäivistä pitää kuitenkin nipistää että ehdin noihin tapahtumiin.

Fysioterapeutin tuntia odotan kyllä kovasti. Odotan sitä mahdollista tietoa mitä sieltä saa, mutta myös sitä että ekaa kertaa pääsee johonkin raskausmammojen juttuun. Jos tämä raskaus alkaisi vaikka tuntumaan konkreettisemmalta. Pelkään vaan että musta tulee mahakade jos toisilla on jo paljon isommat..Kieli ulkona Mies ei ihan ymmärtänyt muo kun esitin ton sille.. Miten muka voisin olla kade toisten mahoista..?

Töissä oon surffailut paljon eri nettikauppojen sivuilla ja tutkinut mitä kaikkea vauvatavaraa on myytävänä. Pitäisi osata tehä jotenkin järkevä lista tavaroista mitä oikeesti tarvii, muuten käy niin että meiltä loppuu rahat ja tila kotoota. Kaikki on vaan niiiiiin ihanaa ja tooooosi tärkeen tuntusta että vaikee rajata jotain ulos. Noh, tässä on hyvin vielä aikaa... ja voihan sitä laatia tuleville isovanhemille listan mitä ilman niitten tuleva aarre ei varmasti pärjää.. Päällimmäisenä listalla on tällä hetkellä bolakoru..Nauru

Sitten torstaina oli miehellä polvileikkaus. Sen piti olla ihan pikkukeikka ja parin päivän saikku, mutta toisin kävi. Polvessa olikin enemmän fiksattavaa ja saikkua tuli ainakin kuukaus. Olen siis tällä hetkellä hoitsu, sisäkkö, kokki, juoksupoika jne... Hyvää harjottelua lapsen tuloon, ei ole omaa aikaa ollenkaan kun pitää auttaa toista. Jos ei ole nälkä, jano tai vessahätä niin tyynyt ovat vain huonosti..Hymy Mielelläni tietysti hoivaan miestäni kun toinen on rampa, kepeillä voi vähän kotona liikkua mutta sekin on hyvin tuskallista. Joten sohva on nyt hänen maailmansa.

Tämä polvihässäkkä taitaa pikkaisen sotkea meidän muutto/remontti kuvioita/aikataulua, mutta menemme tilanteen mukaan. Muutto tulee joka tapauksessa mutta uuden kodin remointointi voi sitten jäädä keväämmälle. Eipä se niin vakavaa ole, kun ei sielä mitään suurempia tarvitse tehdä. Saas katsoa kuka meidän romppeet muutta kun mies ei voi kantaa..

 

15+0